Badkamerrenovatie

U wil uw badkamer renoveren. U zoekt een partner voor uw badkamerrenovatie? Maar ook een vloerder. En een elektricien voor de verlichting en stopcontacten. U denkt eraan om ook de verwarming te vernieuwen. Een ander plafond te plaatsen. En misschien wil u ook een meubel op maat laten maken. U kan verschillende partijen aanspreken, maar die werken allemaal afzonderlijk. Dat neemt veel tijd in beslag en maakt het ook moeilijk om alle werken op elkaar af te stemmen.

U wil uw badkamer renoveren zonder zorgen? Dan wilt u een partij die het totaalproject op zich neemt. Met Sanimato haalt u de juiste partner in huis! Het team van Sanimato neemt de volledige badkamerrenovatie op zich vanaf het ontwerp van uw badkamer tot de installatie van uw sanitair. Heeft u een vraag of is er een probleem, dan is er ook maar één aanspreekpunt.  Zo is er altijd een heldere en duidelijke communicatie.

Uw badkamerrenovatie in 10 kalenderdagen.
Sanimato renoveert uw badkamer in 10 kalenderdagen. Gedurende de werken kunt u gebruik maken van een mobiele badkamer met douche en lavabo. Op die manier hoeft u tijdens de renovatie van uw badkamer niet te veel aan comfort in te boeten.

Wij zijn uw partner voor uw badkamerrenovatie in Boortmeerbeek, Bonheiden, Haacht, Keerbergen, Putte, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Hever, Herent, Antwerpen, Leuven, Knokke, de kust en vele andere regio’s.