Interieur op maat

Uw living, slaapkamer of bureau inrichten? Wilt u een stijlvolle dressing aansluitend op uw badkamer, een tv-meubel op maat of een omkasting van uw raamkozijn, dan hoeft u niet verder te zoeken.
Sanimato staat in voor de realisatie van al uw wensen zodat u jaren kan genieten van uw nieuwe interieur. Sanimato is uw partner voor interieur op maat in de ruime regio rond Boom, Rumst, Schelle, Heffen, Hoboken, Zemst, Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen, Mechelen, Rijmenan, Hever, Herent tot in Leuven.

Sanimato denkt graag mee en bezorgt u een uniek interieur op maat. Interieur is onze passie. We verzorgen de inrichting van uw interieur van A tot Z: ontwerp, uitvoering en coördinatie. Sanimato staat garant voor een totaalinterieur op maat. Vertel ons alles over uw wensen, ideeën, voorkeuren en budget. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een eerste kennismaking.

De materialen die u kiest voor uw interieur spelen een grote rol in de uitstraling. Sanimato geeft u duidelijk advies en informatie. We houden van een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Als er tijdens de uitvoering van het project toch iets niet volledig naar uw wens zou zijn, dan doen wij er alles aan om een oplossing te zoeken binnen de termijn en naar uw voldoening.