Interieur op maat

Uw living, slaapkamer of bureau inrichten? Wilt u een stijlvolle dressing aansluitend op uw badkamer, een tv-meubel op maat of een omkasting van uw raamkozijn, dan hoeft u niet verder te zoeken.
Sanimato staat in voor de realisatie van al uw wensen zodat u jaren kan genieten van uw nieuwe interieur. Sanimato is uw partner voor interieur op maat in de ruime regio rond Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen, Mechelen, Rijmenan, Hever, Herent tot in Leuven.

Sanimato denkt graag mee en bezorgt u een uniek interieur op maat. Interieur is onze passie. We verzorgen de inrichting van uw interieur van A tot Z: ontwerp, uitvoering en coördinatie. Sanimato staat garant voor een totaalinterieur op maat. Vertel ons alles over uw wensen, ideeën, voorkeuren en budget. Wij komen persoonlijk bij u langs voor een eerste indruk.

De materialen die u kiest voor uw interieur spelen een grote rol in de uitstraling. Sanimato geeft u duidelijk advies en informatie. We houden van een persoonlijke aanpak en zijn altijd bereikbaar voor vragen. Als er tijdens het project iets niet in orde is, dan is dat onze missie om een oplossing te zoeken binnen de vooropgestelde termijn.