Sanitair

Is uw sanitair dringend aan vernieuwing toe? Ben je op zoek naar advies en een oplossing die aansluit bij uw verwachtingen? Met Sanimato krijgt uw sanitair de update waar u al lang van droomt, met bvb. een ontkalker, een waterontharder of regenwaterrecuperatie systeem. U komt er in alle comfort tot rust na een stresserende werkdag. Een heerlijke douche of een deugddoend bad, dat is de ideale manier om u te herbronnen.

Met Sanimato is uw sanitair en badkamer in goede handen. Wij staan in voor een correcte installatie van al uw sanitaire voorzieningen. Voor Sanimato is geen project te groot of te klein. Dus ook voor de vernieuwing van uw toilet, een nieuwe douche of een extra kraan kunt u ons vragen.  We werken samen met solide groothandels en begeleiden u in de keuze van de juiste materialen. Samen met onze partners gaan we op steeds zoek naar de meest efficiënte oplossing voor uw sanitair.

Sanimato is uw partner voor uw sanitair in Boortmeerbeek, Haacht, Keerbergen, Mechelen, Hever, Herent, Knokke, Leuven, Antwerpen.