Verwarming

Een goede verwarming draagt in grote mate bij tot uw comfort. Een aangename warmte maakt van uw badkamer een echte oase. Sanimato kan u helpen bij het kiezen van verwarming die voldoet aan uw eisen, smaak en technische omstandigheden.

Technologie staat niet stil en dat is bij verwarming natuurlijk niet anders. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om energiezuiniger te verwarmen.  Denk aan warmtepompen, zonnepanelen, en nog vele andere. Het aanbod is ruim en erg uiteenlopend waardoor het voor u misschien moeilijk wordt om een keuze te maken.

Sanimato helpt u bij het zoeken naar een oplossing op jouw maat. Samen met onze partners bekijken we welke technieken haalbaar zijn voor uw woning. We overlopen de mogelijkheden van centrale verwarming, de meest gebruikte cv-ketels enzovoort. We vertellen u ook op welke premies en subsidies u recht heeft. En welke technieken uw energierekening flink kunnen doen dalen.

We werken hiervoor nauw samen met vaste partners die garant staan voor een vakkundige installatie van uw nieuwe verwarming.

Sanimato is uw partner in verwarming in de regio Mechelen, Boortmeerbeek, Hever, Keerbergen, Zemst, Leuven, Antwerpen, Knokke.